Лиам 1XL

29.989,00 ден33.878,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Димензии: 140х90см + 1х40см (еден внатрешен продолжеток од 40см)

Изведба : Сонома даб / лак                                                                                                                                                                                   Бука керн / лак
                Даб натур / масло

 

Дополнителни информации

Изведба

Даб бианко/масло, Даб натур/масло, Керн бука/лак