-10%

Фи 110

18.990,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: Дијаметар 110см + средишен продолжеток од 40см
Изведба : Орев бајц (бука)Димензии: Дијаметар 110см + средишен продолжеток од 40см
Изведба : Орев бајц (бука)