-10%

Кревет ТУРИСТ – Акција

5.990,00 ден

Категории ,

Опис

Кревет Турист 200х90 см                                   5.990 ден
+ Гратис – Под од иверка

  • Достапен во повеќе бои
  • Продажба од залиха

(*Во цената не е вклучен душек)Кревет Турист 200х90 см                                   5.990 ден
+ Гратис – Под од иверка

  • Достапен во повеќе бои
  • Продажба од залиха

(*Во цената не е вклучен душек)