Алтео 2XL

66.667,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: 160х90см + 2х50см (два внатрешни продолжетоци по 50см)

Изведба : Сонома Даб  Димензии: 160х90см + 2х50см (два внатрешни продолжетоци по 50см)

Изведба : Сонома Даб