Sale

Алина

6.490,00 ден6.990,00 ден

Исчисти

Опис

Изведба : Бука / Штоф Нексус Санд
Бука / Штоф Нексус Шлам
Бука црн бајц / Штоф Оранж

                Даб / Штоф Нексус Грау

*Еден сет содржи: 2 фотељи (со раконаслони) и 4 столици (без раконаслони)

Дополнителни информации

Изведба

бука натур лак/ штоф, даб натур лак/ штоф