Манон

5.544,00 ден6.656,00 ден

Исчисти

Опис

Изведба :   Даб бианко лак/ штоф антрацит или лимон зелена

Даб натур лак/ штоф антрацит или лимон зелена

Бука натур лак/ штоф кафена или лимон зелена

 

 

Дополнителни информации

Изведба

бука натур лак/ штоф, даб бијанко лак/ штоф, даб натур лак/ штоф