Опис

Автентичен изглед и модерен дизајн.
Елегантна експресија на новото време во еден модел- кујна ‘‘НОРА‘‘. Во фокус е добрата организација на главните функционални карактеристики на една современа кујна.

Во фронт од медијапан со софт мат ефект, боен во тон на атрактивниот антрацит, и топол дабов декор со импресија на вистинско дрво.

И креативноста не завршува тука. Со нашите кујни Вашиот дом ќе биде најтоплото место на светот.