Sale

Под за душек

2.990,00 ден4.390,00 ден

Исчисти

Опис

“РК-25 фикс” е класичен под кој најдобро одговара на сите видови на душеци. Рамката е изработена од фурнир плоча, а еластичните летвички од ламелирано дрво. Ламелите налегнуваат во пластични носачи.

Доколку сакате да спиете на класичен душек без модерни додатоци, овој под е одличен избор за Вашиот кревет.

Производот е достапен во димензии:
80 х 190 cm
80 х 200 cm

90 х 190 cm
90 х 200 cm

120 х 190 cm
120 х 200 cm

Под за душек со дим.:
100 х 190 см –  со 15 летвички
100 х 200 см –  со 15 летвички

Дополнителни информации

Димензии

80х200цм, 80х190цм, 90х200цм, 90×190цм, 100х200цм, 100х190цм, 120х200цм, 120х190цм