Манон барска столица

10.544,00 ден

Категорија

Опис

Барски стол, со висина на седиште од 70цм, погодно за барски маси и кујнски пултеви. На ногарките во долна зона има челично појачување.

Изведба : Даб сонома ногари / Штоф Антрацит