Алина со раконаслони

7.989,00 ден8.656,00 ден

Исчисти

Опис

Изведба :  Бука / Штоф Нексус Санд

                Бука / Штоф Нексус Шлам
Бука црн бајц / Штоф Оранж

                Даб / Штоф Нексус Грау

 

*Еден сет содржи: 2 фотељи (со раконаслони) и 4 столици (без раконаслони) 

Дополнителни информации

Изведба

бука натур лак/ штоф, даб натур лак/ штоф