Sale

ВЕНЕРА- концепт Визион

16.380,00 ден30.980,00 ден

Исчисти

Опис

Кревет Венера (концепт Визион)

Изработен од оплемента иверка во дебелина 25мм за конструкција и дебелина 25мм и 18мм за узглавје. Како опција можно е узглавјето да е со или без тапацир во мебел штоф.

Креветот венера се изработува во: 

-за душек единечен: 200х90цм, 200х100цм, 200х120цм

-за дупли душек: 200х140цм, 200х160цм, 200х180цм

*избор на материјали за изработка од палета со дезени

*цените се изразени за кревет во декор кат.1 и узглавје во мебел штоф

 

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

Кревет 100/200, Кревет 120/200, Кревет 140/200, Кревет 160/200, Кревет 180/200, Кревет 90/200