Фјорд

33.488,00 ден169.364,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

ФЈОРД (FJORD)

Фјорд е екстремно удобен модел, во класичен стил, со исполна од перје.
Автентичната карактеристика на овој тросед потекнува од ногарките од даб, кои се вметнати во конструкцијата со специфичен метод на преклопување со кожата или ткаенината.

Висина: 80см
Висина на седиштето: 44см
Длабочина на седиштето: 61см

*Седиште- брановидно жичано јадро
Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

Димензии:

Двосед: 195х100х80цм

Тросед: 225х100х80цм

табуретка: 90х75х44цм

Агол: 270х180х80цм

*Цената е изрзена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед, табуретка, тросед