Опис

Флексибилен и елегантно дизајниран модел со хармонични пропорции.
Дискретни детали
како што се едвај видливи дрвени ногари и малку заоблени потпирачи за грб и раце ја нагласуваат единственоста на секој елемент.

Висина  88 см
Висина на седиштето
46см
Длабочина на седиштето 62см