-10%

Леа

84.848,00 ден

Категорија

Опис

ЛЕА

Аголна гарнитура за седење

Димензии: 267х165х78цм

Висина: 78см
Висина на седиштето: 45см
Длабочина на седиштето: 56см

*Седиште- брановидно жичано јадро

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (како на фотографијата)