Луна

93.548,00 ден101.920,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Спој на компактна форма и хармоничен волумен.
Елегантните линии на потпирачот за грб и страните се формирани од меки перничиња. Користејќи sofa-bed механизам, се претвора во удобен кревет.
Рамката латофлекс и душекот со дебелина од 18 см придонесуваат за нејзината удобност.

Висина  88 см
Висина на седиштето 48 см
Длабочина на седиштето 56 см

Димензии:

Двосед со лежај: 200х108/198х88цм (корисна површина за спиење: 140х198х18цм)

Тросед со лежај: 220х108/198х88цм (корисна површина за спиење: 160х198х18цм)

*цената е изрзена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

двосед, тросед