Sale

Доломиа

19.469,00 ден108.530,00 ден

Исчисти

Опис

Доломиа е софа која воодушевува со својата елеганција.
Удобноста е импресивна благодарение на уникатниот дизајн, меките материјали и совршеното полнење.
Колекцијата Доломија носи органски форми во Вашиот дом и канцеларија со природна комбинација на бои за Вашите модерни простори.

Висина  79 см
Висина на седиштето 44см
Длабочина на седиштето 48см

Димензии:

Фотелја: 104х95х79цм

Двосед: 194х95х79цм

Тросед: 214х95х79цм

Агол (со двосед): 264х155х79цм

Табуретка: 90х60х79цм

*Цената на гарнитурата е изразена за штоф во кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед, табуретка, тросед, фотелја