Sale

Кубик

66.880,00 ден105.110,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

КУБИК (CUBIC)

Гарнитура на развлекување со геометриски линии и голема удобност, создадена за луѓе кои го ценат секој миг од својот одмор
Со еден потег се претвора во кревет, со скриен простор за постелнина.

Висина: 98см
Висина на седиштето: 49см
Длабочина на седиштето: 56см

*Седиште- брановидно жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет со латофлекс и мемори душек.

Димензии:

Тросед со лежај: 198х100х98цм

Агол со лежај: 280х190х98цм

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

 

Дополнителни информации

Елементи

агол, тросед