Sale

Плежер

35.474,00 ден80.449,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Седечка гарнитура што може да се спушти на полулежечка положба, благодарение на нејзиниот флексибилен потпирач за глава и флексибилност на конструкцијата.

Таа нуди одлична удобност.

Висина  80/100 см
Висина на седиштето 44см
Длабочина на седиштето 52см

Димензии:

Фотелја: 117х102х80/100цм

Двосед: 184х102х80/100цм

Тросед: 251х102х80/100цм

*На Фотелјата има монжност за вградување на релакс механизам

*На двосед и тросед можност за флексибилен потширач за глава.

*Цените се изразени за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

двосед, тросед, фотела со релакс, фотелја