Опис

Модуларен тросед со висок потпирач за грб што може да функционира со или без големи перници. Една од карактеристиките на овој модел е можноста за вметнување странични дрвени полици.

Висина  88 см
Висина на седиштето 46см
Длабочина на седиштето 62см

Димензии:

Агол: 270х165х88цм

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1