Вива

88.608,00 ден137.228,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Вива е гарнитура со механизам за спиење. Има флексибилен геометриски потпирач за грб, подеднакво удобен за седење и за лажење. Овој тросед има скриена кутија за складирање и може да се претвори во кревет со само еден едноставен потег. Можност за избор на висина на душек од 12 или 18цм.

Висина  76/94 см
Висина на седиштето 46см
Длабочина на седиштето 60см

Димензии: 

Двосед со лежај: 210х86х76/94цм

Тросед со лежај: 230х96х76/94цм

Агол со лежај (агол+двосед): 290х195х76/94цм

*Цената на гарнитурата е изразена за штоф кат.1

 

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

агол, двосед, тросед