Sale

Фери

75.254,00 ден82.415,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

ФЕРИ (FAIRY)

Оваа модуларна софа со механизам за спиење може да се претвори во кревет со само еден едноставен потег.
Меки линии ја следат основната структура, и нејзиниот единствен лик доаѓа од променливите потпирачи за раце.

*Кревет со латофлекс под.

Висина:  93см
Висина на седиштето: 47см
Длабочина на седиштето: 53см

 

Димензии:

Двосед: 214х99х93цм (корисна површина за спиење:140х198цм)

Тросед: 243х99х93цм (корисна површина за спиење:160х198цм)

 

*Седиште- брановидно жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет со латофлекс и мемори душек.

 

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*Цената е изразена за изработка во кат.1 (конфигурација како на сликата, со висина на душек од 12цм)

 

Дополнителни информации

Елементи

двосед, тросед