Исола

20.072,00 ден151.880,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

ИСОЛА, модуларна софа исполнета со пердуви, со флексибилни потпирачи за грб.
Може да функционира како целина или како комбинација од повеќе индивидуални елементи.
Изгледот ја нагласува нејзината извонредна удобност. Карактеристичните рабовите го оцртуваат профилот на софата, обезбедувајќи го со шарм и автентичност.

Висина  75/98 см
Висина на седиштето 42см
Длабочина на седиштето 61см

Димензии:

табуретка: 102х62х42цм

Агол(мал): 301х175х75/98цм

Агол(голем): 400х115х75/98цм

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол дводелен, агол троделен, табуретка