Лејер

83.252,00 ден157.768,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Удобен модуларен тросед за извлекување, со едноставни линии, кој се претвора во кревет со едно движење. Има и совршено скриен простор за складирање на постелнина. Поради неговиот едноставен дизајн и функционалност лесно може да се вклопи во секаков вид простор.

Висина  93 см
Висина на седиштето 47 см
Длабочина на седиштето 56 см

Димензии:

Двосед: 186х98х93цм (корисна површина за спиење: 140х198цм)

Тросед: 206х98х93цм (корисна површина за спиење: 160х198цм)

Агол: 241х241х93цм (корисна површина за спиење: 140х198цм)

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 со душен висина 12цм

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед, тросед