Седечки гарнитури

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Нео

  Нео

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Плежер

  Плежер

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Стејџ

  Стејџ

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Флит

  Флит

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Хипо

  Хипо

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Џој

  Џој

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Аино

  Аино

  Висина: 74см
  Висина на седиштето: 42см
  Длабочина на седиштето: 65см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Галакси

  Галакси

  Висина: 84см
  Висина на седиштето: 46см
  Длабочина на седиштето: 56см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Земја

  Земја

  Висина: 76см
  Висина на седиштето: 41см
  Длабочина на седиштето: 60см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Кубик

  Кубик

  Висина: 98см
  Висина на седиштето: 49см
  Длабочина на седиштето: 56см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Кубо

  Кубо

  Висина: 95см
  Висина на седиштето: 45см
  Длабочина на седиштето: 53см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Лариса

  Лариса

  Висина: 93см
  Висина на седиштето: 45см
  Длабочина на седиштето: 57см