Trend 21

1.989,00 ден25.544,00 ден

Clear

Description

Детска соба Тренд 21, за свет полн лудории. Кога креираме за најмладите, внимателно ги одбираме материјалите и елементите кои се секојдневно во допир со нив.

Програмот се изработува во оплеменета иверка д=18 и 25мм соодветно, сите страни затворени со Абс кант трака. За отварање се вметнати гумирани рачки во сина или портокалова нијанса. Елементите се поставени на дрвени ногари в=10цм, пластични ногарки в=3цм или тркалца ф6цм.

Димензии на елементи:

Ормар шибер Тренд 21– 135х50х230цм. Изработен од оплеменета иверка д=18, внатре една попречна оклагија, и 6 полици за редење диплена облека. На лизгачки ситем за врати.

Наткасна Тренд 21-45х45х45цм (на тркалца), 45х45х49цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и две фиоки во уни колор фронт.

Висока наткасна Тренд 21– 45х45х62цм (на тркалца), 45х45х66цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и три фиоки во уни колор фронт.

Комода Тренд 21– 90х45х45цм (на тркалца), 90х45х49цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и две фиоки во уни колор фронт, и празен простор со една полица за одлагање.

Висока комода Тренд 21– 45х45х101цм (на нивелатори), 45х45х109цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и четири фиоки во уни колор фронт. две плитки и две длабоки.

Работна маса Тренд 21-135х65х74цм. Изработена од оплеменета иверка во дезен.

Поличник Тренд 21– 45х35х171цм. Изработена од оплеменета иверка во дезен.

Панел со огледало Тренд 21-  90х20х120цм. Изработено од панел од оплеменета иверка колор, перфорирана за масивни букови стапчиња, полица и огледало.

Кревет Тренд 21 90х200– 96х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 100х200– 106х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 120х200– 126х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 90х200 со фиоки– 96х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

Кревет Тренд 21 100х200 со фиоки– 106х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

Кревет Тренд 21 120х200 со фиоки– 126х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

 

*можност за избор на дезени од палета со материјали

*Цените се изразени за поединечен елемент (како на сликата)

 

Additional information

Dimensions N/A
Елементи

Висечки елемент Тренд 21-45, Висечки елемент Тренд 21-90, Висока комода Тренд 21 на нивелатори, Висока комода Тренд 21 на ногари, Висока наткасна Тренд 21 на ногари, Висока наткасна Тренд 21 на тркалца, Комода Тренд 21 на ногари, Комода Тренд 21 на тркалца, Кревет Тренд 21- 120х200цм на ногари, Кревет Тренд 21- 120х200цм со фиоки, Кревет Тренд 21- 90х200цм на ногари, Кревет Тренд 21-100х200цм на ногари, Кревет Тренд 21-100х200цм со фиоки, Кревет Тренд 21-90х200цм со фиоки, Наткасна Тренд 21 на ногари, Наткасна Тренд 21 на тркалца, Орман Тренд 21 шибер, Панел со огледало Тренд 21, Поличник Тренд 21, Работна маса Тренд 21