Тренд 21

Опис

Детска соба Тренд 21, за свет полн лудории. Кога креираме за најмладите, внимателно ги одбираме материјалите и елементите кои се секојдневно во допир со нив.

Програмот се изработува во оплеменета иверка д=18 и 25мм соодветно, сите страни затворени со Абс кант трака. За отварање се вметнати гумирани рачки во сина или портокалова нијанса. Елементите се поставени на дрвени ногари в=10цм, пластични ногарки в=3цм или тркалца ф6цм.

Димензии на елементи:

Ормар шибер Тренд 21– 135х50х230цм. Изработен од оплеменета иверка д=18, внатре една попречна оклагија, и 6 полици за редење диплена облека. На лизгачки ситем за врати.

Наткасна Тренд 21-45х45х45цм (на тркалца), 45х45х49цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и две фиоки во уни колор фронт.

Висока наткасна Тренд 21– 45х45х62цм (на тркалца), 45х45х66цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и три фиоки во уни колор фронт.

Комода Тренд 21– 90х45х45цм (на тркалца), 90х45х49цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и две фиоки во уни колор фронт, и празен простор со една полица за одлагање.

Висока комода Тренд 21– 45х45х101цм (на нивелатори), 45х45х109цм (на ногарки). Изработена од оплеменета иверка во дезен и четири фиоки во уни колор фронт. две плитки и две длабоки.

Работна маса Тренд 21-135х65х74цм. Изработена од оплеменета иверка во дезен.

Поличник Тренд 21– 45х35х171цм. Изработена од оплеменета иверка во дезен.

Панел со огледало Тренд 21-  90х20х120цм. Изработено од панел од оплеменета иверка колор, перфорирана за масивни букови стапчиња, полица и огледало.

Кревет Тренд 21 90х200– 96х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 100х200– 106х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 120х200– 126х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, поставено на дабови ногарки.

Кревет Тренд 21 90х200 со фиоки– 96х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

Кревет Тренд 21 100х200 со фиоки– 106х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

Кревет Тренд 21 120х200 со фиоки– 126х205х90цм. Изработен од оплеменета иверка д=25цм, со две фиоки за складирање.

 

    [recaptcha]