Опис

Работна столица FY-235

 

  • Седиште и насон -лиен полиуретански сунѓер.
  • Метална петокрака звезда-база
  • Раконaслони: UP- DOWN
  • Лифтомат – седиште (горе/долу)
  • Тилт механизам (подесување косина на седиште)
  • Подесување косина и висина на наслон
  • Тапацир – црн мебел штоф