Опис

Изведба: Даб бјанко / Комби сив штоф
*Ротирачка база

Вртливата столица Phil е опремена со дрвена рамка која може да се движи за 180° со функција за враќање. 
Обвивката на седиштето со удобен тапацир е достапна во 2-тонски изглед.