Sale

Хјустон 140 1ХЛ

31.590,00 ден42.990,00 ден

Исчисти

Опис

Димензии: 140х90см + 1х50см (еден внатрешен продолжеток 50см)
Изведба : Бука керн / лак   
                Даб натур/ лак

 

Дополнителни информации

Изведба

Бука керн/ лак, Даб натур/масло