-10%

Кревет ПРИНЦЕЗА

15.590,00 ден

Категории ,

Опис

Кревет ПРИНЦЕЗА (со две фиоки) 200х90 см                       15.790 ден
+ Гратис – Под од иверка

(*Во цената не е вклучен душек)Кревет ПРИНЦЕЗА (со две фиоки) 200х90 см                       15.790 ден
+ Гратис – Под од иверка

(*Во цената не е вклучен душек)