-10%

Емануела XL

21.990,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: 125х80см  + 1х40см (еден внатрешен продолжеток 40см)
Изведба : Бука  натур
           Орев бајц (бука)
          Венге бајц (бука)Димензии: 125х80см  + 1х40см (еден внатрешен продолжеток 40см)
Изведба : Бука  натур
           Орев бајц (бука)
          Венге бајц (бука)