-10%

Евита S

12.490,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: 90х90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)
              Венге бајц (бука)Димензии: 90х90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)
              Венге бајц (бука)