Sale

Лана

5.890,00 ден19.490,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Спална ЛАНА, се одликува со модерен дизајн кој го прати трендот на елементи без рачки. Изработена е од оплеменета иверка во дрвен декор за корпус и боен медијапан за фронт со жлебана рачка која овозможува безгрижно движење и запазување на минимализмот во ентериерот. 

Овој модел на спална соба ЛАНА, ја сочинуваат следните елементи со димензии:

Кревет ЛАНА 180, димензии: 190х206х100цм

Кревет ЛАНА 160, димензии: 170х206х100цм

Наткасна ЛАНА, димензии: 50х45х45цм

Тоалетна комода ЛАНА, димензии: 100х45х81цм

Висока комода ЛАНА, димензии: 50х45х107цм

Тоалетно огледало ЛАНА, димензии: 100х53х3цм

За елегантноста на спалната, овозможува и мекото затворање на фиоките вградени во сите елемементи.

 

Спалната се изработува до дрвен декор: сонома даб, дакота даб, багрем и орев. Додека лицето (фронтот) од боен мдф се изработува стандардно во бела и антрацит нијанса, додека со нарачка може во било која нијанса по РАЛ карта.

*Можност за избор на декор/ боја

*Цените се изразени за елементи во дрвен декор сонома и боен мдф во бела боја (како на фотографијата)

 

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

Висока комода, Кревет 160/200, Кревет 180/200, Наткасна, Тоалетна комода, Тоалетно огледало