Опис

Работна столица IPERNET UP

  • Седиште-лиен полиуретански сунѓер
  • Наслон-мрежа
  • Регулирање на наслон во 5 позиции – по висина
  • Синхро механизам со 4 позиции, антишок
  • Подвижни UP AND DOWN раконаслони
  • Полиамидна база и лифтомат