-38%

Кујна КОСМО -експонат

120.000,00 ден

Категорија

Опис

Кујна Космо, изработена во боен медијапан со жлебана рачка на висечки елементи, и сонома даб декор на стоечки елементи. Фиоките се комплетно Блум тандембокс. 

Должина: 280цм+124цм висок блок

Висина: 235цм

Експонатот е изложен во продажниот салон во Скопје.

Редовна цена за кујната 195.110 ден / Цена за експонат (без апарати-бела техника)  120.000 ден.
Редовна цена за апаратите 93.000 ден / Цена со попуст за апаратите 60.000 ден.