-42%

Кујна СОФИ -експонат

130.000,00 ден

Категорија

Опис

 

Кујна Софи, изработена во боен медијапан висок сјај. Отварање на елементите со Блум тип он на вратички и фиоки.

Должина: 320цм

Висина: 230цм

 

Доколку елементите и димензиите соодветствуваат, нашите архитекти ќе Ви помогнат истите да се вклопат во Вашиот простор и да добиете кујна во најкус можен рок.

Експонатот е изложен во продажниот салон во Скопје.

Редовна цена за кујната 223.000 ден / Цена за експонат (без апарати-бела техника)  130.000 ден.
Редовна цена за апаратите 65.000 ден / Цена со попуст за апаратите 50.000 ден.