Sale

Трондхајм 160

21.990,00 ден26.990,00 ден

Исчисти

Опис

Фиксна маса со димензија: 160х90см

Изведба : Бука керн / лак
                Даб натур/ масло

 

Дополнителни информации

Изведба

Бука керн/ лак, Даб натур/масло