Опис

Фотелја Хојо

Фотелјата Хојo е спој на современ дизајн, извонреден квалитет и врвна удобност.
Ова елегантно парче мебел внесува шарм и префинетост во Вашиот животен или работен простор, обезбедувајќи совршено место за одмор и релаксација.

Димензии:

висина: 105цм

длабочина: 83цм

ширина: 76цм

висина на седиште: 45цм

длабочина на седиште: 53цм

 

Опис  на вградени репро материјали:

Дрвена конструкција- метална рамка, шпер плоча 18мм.

Седиште- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација.

Наслон- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација

Ногари- метална крст рамка , метални ногари, метално централна ногара круг, дрвени ногари

Функција- фиксна гарнитура

 

*можност за изработка во штоф и кожа

**цената е изразена за во мебел штоф кат.1 и дрвени ногари