-10%

Свеј

49.749,00 ден

Опис

Фотелја Свеј

Елегантната фотелја Свеј се истакнува со високиот наслон, што ја прави совршена фотелја за читање. Како додаток на современите животни простории, Свеј ја карактеризираат закривени линии и квалитетна пресвлека. Фотелјата Свеј е прилагодлива на избор на различни завршни обработки кај надворешната школка, како и седиште и наслон.Достапна е со вртлива база и како лулашка. Може да се надополни со табуретка и на тој начин да се ужива во врвно опуштање.

 

Димензии:

висина: 120цм

ширина: 75цм

длабочина: 104цм

висина на седиште: 44цм

длабочина на седиште: 56цм

*можност за изработка во штоф и кожа

**цената е изразена за фотелја во мебел штоф кат.1