Опис

Фотелја Хојо

Гарнитурата Виго е спој на современ дизајн, врвен квалитет и удобност. Ова елегантно парче мебел ќе го подобри изгледот на Вашиот дом или деловен простор, обезбедувајќи удобност и релаксација. Гарнитурата се прилагодува на различни стилови на уредување, додавајќи шарм и софистицираност на секој простор.

Димензии:

висина: 105цм

длабочина: 82цм

ширина: 76цм

висина на седиште: 45цм

длабочина на седиште: 53цм

 

Опис  на вградени репро материјали:

Дрвена конструкција- метална рамка, шпер плоча 18мм.

Седиште- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација.

Наслон- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација

Ногари- метална крст рамка , метални ногари, метално централна ногара круг, дрвени ногари

Функција- фиксна гарнитура

 

*можност за изработка во штоф и кожа

 

**цената е изразена за во мебел штоф кат.1 и ногари метални