Опис

Фотелја Кварта

Кварта е елегантна фотелја која плени со својата посебна коцкаста форма. Нејзините едноставни и прави линии привлекуват внимание, било да е само во катчето за читање или како надополна на друг тапациран мебел- оваа фотелја импресионира на секој начин. Со овозможениот избор на мебел штоф, односно кожа и боја на дрвени ногари, секоја фотелја Квадра добива автентичен карактер, а нејзиното меко и длабоко седиште овозможува пријатно и безгрижно опуштање и уживање.

Димензии:

висина: 90цм

длабочина: 85цм

ширина: 85цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 51цм

*можност за изработка во штоф и кожа

**цената е изразена за во мебел штоф кат.1