Опис

Фотелја Меи

Меи е фотелја на која суштината и е совршена удобност. Со својот заоблен грбонаслон, обезбедува мир кој создава простор за разговори и соработка. Оваа фотелја е решение за оние кои бараат безвремена убавина.

Димензии:

висина: 92цм

ширина: 82цм

длабочина: 76цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 49цм

*можност за изработка во штоф и кожа

*можност за избор на подножје (ногари)

**цената е изразена за мебел штоф кат.1, и ногара/ подножје  како на фотографијата.