Опис

Вртливи столици ЕСБЕРГ

Изведба :    Ногари бука –црна боја / црна метална вртлива база
                   Штоф: Capulet 4018 Paloma

*Еден сет содржи: 2 фотељи (со раконаслони) и 4 столици (без раконаслони)Вртливи столици ЕСБЕРГ

Изведба :    Ногари бука –црна боја / црна метална вртлива база
                   Штоф: Capulet 4018 Paloma

*Еден сет содржи: 2 фотељи (со раконаслони) и 4 столици (без раконаслони)