Sale

Клои

6.890,00 ден23.490,00 ден

Исчисти

Опис

Спална соба модел КЛОИ

Изработена во комбинација на оплеменета  иверка и боен медијапан.

Баланс помеѓу естетиката и редот кој се постигнува со едноставни форми и компатибилни бои и материјали.
Свиленкасто сиви  елементи, поставени на дабови ногари, украсени со црни метални детали.

Кревет со меко тапацирано узглавје во светло сива боја, со дабови ногарки.

Црни метални рачки ја најавуваат функцијата на елементите, без при тоа да ја нарушат смиреноста на амбиентот.

Кревет Клои достапен за душек димензија: 200х140цм (димензија на кревет:146х217х100цм), 200х160цм(димензија на кревет:146х217х100цм) и 200х180цм(димензија на кревет:146х217х100цм).

Наткасна Клои, димензии: 45х40х50цм

Тоалетна комода Клои, димензии: 90х45х87цм

Тоалетно огледало Клои, димензии: 90х7х54цм

*можност за избор на боја од палета со декори

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

Кревет 140/200, Кревет 160/200, Кревет 180/200, Наткасна, Тоалетна комода, Тоалетно огледало