Нeo М-421

-35%

65.000,00 ден

Опис

Аголна гарнитура НЕО  (Експонат)
Димензии: 305 х 216 х 90 см
Штоф: Монолит 72

Состав:
Елемент 351 Тросед со кревет
Елемент 163 Агол со диван и фиока

 

Редовна цена  = 100.540 ден
За уплата на аванс 50% при нарачка и 50% пред испорака = 90.486 ден
За уплата на аванс 100% при нарачка = 85.962 ден

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

Слични производи